"Minerva heeft ons fantastisch geholpen in het op orde krijgen van onze schoonmaakwensen!"
- Generali -
www.generali.com
"Wij van Facilicom zijn zeer blij met de medewerking van Minerva facilitair. Door hun inzet, snelheid, betrouwbaarheid en disciplines binnen het schoonmaak vak en het zeer goed opgeleide personeel, werken wij graag samen met Minerva facilitair "
- Martin van den Berg -
logo-facilicom_0
"Minerva staat voor ons voor zekerheid, snelheid en schoonheid. Wij kunnen het iedereen aanraden."
- Jacobus Recourt -
jr
"Minerva Facilitair is een bedrijf waar je 100% op kan rekenen, altijd stipt en value for money. Ik heb jarenlang mogen genieten van uitstekende lunches en een pand om door een ringetje te halen. Hulde!"
- Juan da Silva -
free_rs

U heeft er schoon genoeg van!

Wilt u een prima facilitaire partner die u volledig ont-zorgt op het gebied van schoonmaak? En vraagt u zich af hoe deze snel te vinden in de wirwar aan aanbieders?
Minerva Facilitair kan u op beide vragen een prettig antwoord geven.
In een branche die schoonmaakt wat vuil is maar waar klachten en ergernis veel voor komen,

 1.       Springt Minerva Facilitair, schoonmaakbedrijf gevestigd te Amstelveen,  er gunstig boven uit met gedegen afspraken zoals u ze wilt hebben, en

2.       Springt Minerva Facilitair er vooral gunstig boven uit met puike schoonmakers die ook specialistische reiniging doen naast kantoren schoonmaken en die hun verantwoordelijkheid nemen voor een het resultaat zoals u dat wenst:   klanttevredenheid door beroepstrots!

3.       Kunt u snel en met weinig inspanning na gaan of wij voor u inderdaad een verbetering zouden zijn voor een bovendien gunstige prijs:

Lees verder onze website of zoek even telefonisch contact om in een enkele minuut iets meer indruk van ons te krijgen en als uw interesse is gewekt komen wij graag op afspraak naar u toe voor een uiteraard vrijblijvend kennismakingsgesprek waar meteen uw wensen op tafel kunnen komen, indien u van ons een schoonmaakofferte zou willen ontvangen.

 

 

Overstappen naar een ander schoonmaakbedrijf

Wisselen van schoonmaakbedrijf is een keuze die u maakt op basis van kwaliteit van de geleverde dienstverlening of de prijs die u hiervoor betaalt. Vanuit de Code Verantwoordelijk Marktgedrag spelen er een aantal zaken bij wisseling van schoonmaakbedrijf. Het betreft hier onder andere een verplicht overname aanbod aan personeel dat reeds langer dan anderhalf jaar werkzaam is op uw locatie. Minerva Facilitair ontzorgt u graag in dit traject.

Maak een afspraak met onze schoonmaak adviseur

Nieuw? Kies de juiste facilitaire partner

Minerva Facilitair heeft veel ervaring met het opstarten van nieuwe projecten. Mogelijk bent u een groeiend bedrijf en komen er in de loop der jaren meer werkplekken bij, dan kan er in eerste instantie een schatting gemaakt worden op basis van het aantal werkplekken, de vierkante meters en de aanwezige verkeersruimten, keukens en toiletgroepen. Indien u geheel vrijblijvend een adviesgesprek wilt aangaan op uw nieuwe locatie, dan komt een adviseur van Minerva Facilitair bij u langs.

Vraag nu een offerte aan

Bekijk hier onze introductiefilm